Osobowość - Mariola Białołęcka

  • Jem

Wydawca, autorka publikacji kulinarnych, propagatorka zdrowego odżywiania. Jest przekonana, że dobre życie zaczyna się w kuchni. Dlatego też stara się nie tylko przykładać wagę do swojego własnego odżywiania, ale też pisze i wydaje książki na temat świadomego żywienia. W książkach tych stara się poruszać korzystne dla zdrowia tematy, często niezbyt łatwe kulinarnie i przedstawiać je w sposób kreatywny. Jest przekonana, że naturalne, dobrej jakości jedzenie, wpływa pozytywnie nie tylko na nasze ciało, ale także na nasz umysł i naszą zdolność do doświadczania spełnionego życia. Sama jest autorką takich między innymi pozycji jak: „Zaskakujące tofu”, „Zaskakująca kasza i ryż”, „Kalendarz kulinarny Pięć Przemian”. W prowadzonym przez nią wydawnictwie Czerwony Słoń pojawiały się także książki Lamy Ole Nydahla. Oprócz książek, pisze też wiersze i artykuły, opracowuje teksty reklamowe, organizuje eventy. Jej produkty stają się częścią dużych kampanii reklamowych, np. „Zdrowe nie nudne” (Kupiec), „Tofu na wiosnę” (Polsoja) i wielu innych. Więcej: http://czerwonyslon.com.pl/ Zgłoś naruszenie
Brak komentarzy

Polecane

Dla zdrowego uskrzydlania używamy informacji zapisywanych za pomocą plików cookies i podobnych technologii, a także uzyskujemy dostęp do tych informacji w celach zapewnienia prawidłowego działania strony www, utrzymania sesji po zalogowaniu oraz statystycznych. Korzystanie ze strony bez zmiany standardowych ustawień przeglądarki internetowej oznacza, zgodę na zapisanie plików cookies w pamięci urządzenia końcowego oraz uzyskanie dostępu do informacji zapisanych w tych plikach. Więcej szczegółów, w tym na temat zmiany ustawień przeglądarki internetowej w naszej Polityce Prywatności i Plików Cookies.