Film - Wizja wzorcowej ekologicznie restauracji

  • Jem

Jeśli byliście w kuchni w restauracji, widzieliście ile jedzenia, wody i energi może się tam zmarnować. Kucharz Arthur Potts-Dawson dzieli się swoją wizją na temat znacznego ograniczenia odpadków w restauracjach i supermarketach, poprzez wprowadzenie recyclingu, kompostowania, samowystarczalnych silników na dobre (i dobre jedzenie). Zgłoś naruszenie
Brak komentarzy

Polecane

Dla zdrowego uskrzydlania używamy informacji zapisywanych za pomocą plików cookies i podobnych technologii, a także uzyskujemy dostęp do tych informacji w celach zapewnienia prawidłowego działania strony www, utrzymania sesji po zalogowaniu oraz statystycznych. Korzystanie ze strony bez zmiany standardowych ustawień przeglądarki internetowej oznacza, zgodę na zapisanie plików cookies w pamięci urządzenia końcowego oraz uzyskanie dostępu do informacji zapisanych w tych plikach. Więcej szczegółów, w tym na temat zmiany ustawień przeglądarki internetowej w naszej Polityce Prywatności i Plików Cookies.